Werknemers

Welkom bij salon Kaylee’s
Mijn naam is Kaylee en al 5 jaar lang behandel ik met heel veel liefde en plezier verschillende klanten bij mij in de salon.

De salon is in 5 jaar tijd enorm hard gegroeid en zo is er in al die jaren ruimte gekomen om te groeien in bedrijfsruimte maar ook in de behandelingen.

Bij mij kan je verschillende behandelingen boeken en ook combineren.
Ik ben namelijk medische pedicure, schoonheidsspecialiste en masseuse.

Mijn doel is altijd geweest dat de klant zich bij mij in de salon thuis voelt en dat de klant het als een uitje ziet om langs te komen bij salon Kaylee’s.

Ik wil je voorstellen aan Lynn mijn grote steun en toeverlaat in salon Kaylees.

Lynn werkt inmiddels al 2 jaar bij salon Kaylee’s als nagelstyliste en heeft in die 2 jaar veel geleerd en is enorm gegroeid. Lynn is druk bezig met alles wat met nagelstyling te maken heeft.

Lynn vindt het onwijs leuk om de nagels van klanten mooi te maken en heeft helemaal haar draai gevonden als nagelstyliste
De afgelopen 2 jaar heeft Lynn veel opleidingen gevolgd zodat ze genoeg ervaring en kennis heeft om de klanten te kunnen voorzien van mooie nagels en verzorgde handen.

Je kan bij lynn terecht voor :
– Gellak op de natuurlijke nagels
– Biab nagels
– Acryl- gel nagels
– Manicure
– Spa manicure
– Hand massages
Sinds kort is het ook mogelijk om bij Lynn een afspraak te maken voor een gezichtsbehandeling of het epileren van wenkbrauwen.

Lynn is een vrolijke, gezellige meid, die je graag op je gemak laat voelen tijdens het “nagel uurtje” en waar je heerlijk mee kunt kletsen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Lynn allemaal voor jouw nagels of gezicht kan betekenen ? Maak dan snel een afspraak.